Webshop beginnen

Webshops worden tegenwoordig steeds belangrijker. Webshops hebben niet meer alleen een bijfunctie in een onderneming, maar zijn uitgegroeid tot het belangrijkste verkoopinstrument binnen een organisatie vandaag de dag. Daarom moet u er zeker van zijn dat wanneer u een webshop wil beginnen deze er gelikt en stijlvol uitziet, zodat het vertrouwen bij bezoekers wordt gewonnen en zij worden uitgenodigd om aankopen te doen. Uw webshop wordt opgezet met een simpel en overzichtelijk systeem dat in staat is automatisch de voorraden bij te houden en waarmee u zelf snel en gemakkelijk items kunt veranderen of toevoegen. Uiteraard wordt uw webshop voorzien van alle belangrijke betalingssystemen zoals iDEAL, creditcard of Paypal. Ook kan uw webshop op een hoge positie in Google worden geplaatst.
 

Spineenweb is een sterke webshop partner!

Wilt u een webwinkel starten? Wij hebben een ruime ervaring in het opzetten van een aantrekkelijke webshop. Bij het beginnen van een webshop komt tegenwoordig erg veel kijken. Internetbezoekers zijn erg selectief over de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van uw webshop. Het is belangrijk dat het vertrouwen van de bezoeker wordt gewonnen. Al helemaal als het gaat om internetaankopen.
 

Wat kunt u bij uw webshop verwachten?

Wij begrijpen dat niet iedereen voldoende kennis heeft om zelf een webshop in elkaar te zetten en daarom leveren wij alle webshop met een duidelijk en overzichtelijk systeem, waarmee u zelf alles kunt beheren. Hierbij ontvangt u een duidelijke Nederlandse uitleg en mocht het nodig zijn zullen wij u hierin geheel de weg wijzen. Spineenweb is gespecialiseerd in het vormgeven en indelen van uitnodigende webshops. Wilt u ook een webshop beginnen, dan kunnen wij u volledig in dit proces begeleiden.
 

Voor uw webshop heeft u de keuze uit de volgende opties:

– Alle betalingssystemen: iDEAL, Paypal, creditcard, overschrijving, automatische incasso, rembours, afhalen
– Onbeperkt aantal producten en categorieën, onbeperkt aantal subcategorieën
– Nieuwsbriefsysteem: versturen, beheer & inschrijven
– Gastenboek met captcha spambeveiliging en emailnotificatie
– Meerdere talen functie: standaard weergegeven in Nederlands of Engels
– Standaard vriendelijke url’s, metatags per categorie en product en volledig zoekmachinevriendelijk
– Google Maps
– Een uitgebreide, door ons zelf geschreven, Nederlandse handleiding met afbeeldingen
– Integratie van alle social media
– Keuze uit vele webshopmodules zoals: kortingsvouchers, verschillende productensliders, uitgebreide zoekfuncties en nog veel meer
– Uw wensen worden uitgebreid doorgenomen
– Domein registratie en hosting zijn bij de maandelijkse kosten inbegrepen
– Er wordt een ontwerp op maat gemaakt
– De webshop en pagina’s worden naar wens ingedeeld, zodat alle producten overzichtelijk kunnen worden geplaatst
– Het systeem waarmee u werkt wordt uitgelegd aan de hand van een duidelijke handleiding met vele afbeeldingen
 

 

Back to Top