Mobiele website

Tegenwoordig bezoeken consumenten websites steeds vaker met hun mobiele telefoon. Reguliere websites zijn echter niet gebouwd om optimaal op een mobiel apparaat te worden weergegeven. Een mobiele website wordt zo gebouwd, dat deze zeer snel werkt op ieder mobiel apparaat. Op een mobiele website wordt enkel de belangrijkste informatie van uw organisatie weergegeven, zodat een gebruiker snel kan vinden wat hij zoekt. Alle mobiele websites worden geleverd met een uitgebreid CMS. Hiermee kunt u zelf de flash website snel en gemakkelijk wijzigen. Hiervoor is geen enkele website kennis nodig, u ontvangt een uitgebreide Nederlandse handleiding waar u stap voor stap kunt volgen hoe wijzigingen uit te voeren. Er wordt een schakeling tussen uw reguliere website en de mobiele website geplaatst. Dit betekent dat wanneer een bezoeker met een mobiel apparaat uw webadres gebruikt, deze automatisch naar de mobiele website wordt doorgestuurd. Gebruikers die met een computer of laptop naar uw webadres gaan komen op de reguliere website terecht.

Hoe gaat de bouw van een mobiele website in zijn werk?

De werkwijze die wij hanteren is als volgt: Na uw aanvraag zal contact met u worden opgenomen om uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand hiervan zal door Spineenweb een vrijblijvend proef ontwerp voor u op maat worden gemaakt. Dit ontwerp wordt op een van onze testdomeinen online geplaatst. U ontvangt van ons de link om het proef ontwerp te bekijken en aan de hand daarvan kunt u snel en gericht eventuele wijzigingen aan ons doorgeven. Zodra u tevreden bent met het design van uw mobiele website dat tot stand is gekomen, kunt u ons de teksten, afbeeldingen en filmpjes aanleveren zodat deze online kunnen worden geplaatst. Hierna wordt de mobiele website op uw eigen domein online gezet en is de website officieel opgeleverd. Met deze werkwijze kunnen wij binnen een week een mobiele website maken en opleveren. Deze werkwijze maakt het mogelijk om een mobiele website tegen een zeer laag bedrag aan te bieden.

Het Mobiel Pakket is uitgerust met een uitgebreid CMS met veel mogelijkheden voor u als beheerder. Als u kiest voor een mobiele website van Spineenweb, dan bent u zeker van een vooruitstrevend ontwerp, een sterke techniek en een service gerichte partner, die met u kan meedenken.

Als u een mobiele website laat bouwen kunt u gebruik maken van de volgende functies:

– Maak vrijblijvend gebruik van een proefdesign
– Een eigen design op maat gemaakt
– Domein registratie en domein hosting
– Gastenboek met captcha spambeveiliging en emailnotificatie
– Maak gebruik van een uitgebreid CMS
– Maak gebruik van de nieuwste functies
– Maak gebruik van basis-zoekmachine optimalisatie

Heeft u interesse in een mobiele website, neem dan contact met ons op.
 

 

Back to Top